SPEKTAKL MOŽE DA POČNE: Pogledajte atmosferu uoči meča Zvezde i Ulma! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL MOŽE DA POČNE: Pogledajte atmosferu uoči meča Zvezde i Ulma! (FOTO)

Utakmica počinje u 19 časova.

Posle pet godina igranja u Evroligi košarkaši Crvene zvezde će učestvovati u Evrokupu. Rival crveno-belih u prvoj rundi A grupe evropskog takmičenja je nemački Ulm, za koji igra bivši košarkaš crveno-belih Rajan Tompson, kao i bivši član Partizana Patrik Miler.

Na tribinama dvorane „Aleksandar Nikolić“ okupilo se oko 3.000 gledalaca i očekuje se da će tim Milana Tomića imati snažnu podršku navijača.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda savladala Ulm na startu Evrokupa

Izvor: RTS, 02.Okt.2018

Crvena zvezda – Ulm 88:73. Košarkaši Zvezde uspešno su počeli sezonu u Evrokupu, pošto u u meču prvog kola Grupe A na svom terenu savladali nemački Ulm. Posle tri izjednačene četvrtine, crveno-beli "slomili" protivnika u poslednjoj deonici. Naredni meč Zvezda igra u gostima protiv...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.