SPAS U POSLEDNJIM MINUTIMA: Zvezda u FINIŠU meča srušila hrabri Novi Pazar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2022, 16:33

SPAS U POSLEDNJIM MINUTIMA: Zvezda u FINIŠU meča srušila hrabri Novi Pazar!

Viđena je velika borba kraj Jošanice.

U meču 11. kola Mozzart Bet Superlige Srbije ekipa Crvene zvezde uspela je da savlada Novi Pazar rezultatom 2:1.

Na samom startu meča ekipa sa Jošanice šokirala je aktuelnog prvaka Srbije. U šestom minutu meča, nakon izvedenog kornera, kapiten Pazara Stefan Lončar je šutira sa ivice kaznenog prostora...bilo je to neodbranjivo za Milana Borjana.

Naredne minute meča takođe je obeležila inicijativa domaćih ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odelevala Zvezdina odbrana. Veliki deo prvog dela igre crveno-belima je očigledno falio prodor, centaršut i završni pas. Nizali su se pokušaji Kataija i Bukarija iz daljine, ali sve je to lako rešavao golman Kljajić.

U 35. minutu, El Fardu Ben je dobro centrirao, Rodić je uspeo da nadvisi odbranu Pazaraca i zatrese mrežu, za izjednačenje 1:1.

Odmah se nastavio nalet Zvezde, te je već u narednom minutu Bukari šutirao ali po sreću gostiju, lopta je udarila u stativu.

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević odmah na poluvremenu je odlučio da uvede Pešića umesto Stefana Mitrovića.

Pazar je odmah pripretio na startu  drugog dela, Ergelaš je sa leve strane pogodio stativu, a Zvezda je ubrzo odgovorila, posle Rodićevog centaršuta, Jović je umalo postigao autogol.

Timovi su nastavili da vode borbu na  sredini terena, ali bez ozbiljnijeg udaraca sve do 61. minuta kada je Kanga pokupio odbijenu i sa 20 metara šutirao pored stative.

Pazarci su pripretili pet minuta kasnije, Majdevac je izgradio solidnu poziciju i iskosa sa leve strane gađao pored stative.

Kako je Zvezda bila i dalje prilično bezidejna i nedovoljno opasna, Milojević je napravio nove promene, ušli su Mustafa i Kangva umesto Bena i Sanoga.

Gosti su nastavili da pritiskaju, Pešić je u 71. minutu imao dobru priliku, na mestu je bio golman Kljajić, koje i minut kasnije odlično zaustavio pokušaj Erakovića.

U poslednjih 15 minuta Zvezda je zaigrala sa dvojicom napadača, pošto je Kulibali zamenio Bukarija. Gosti su nastavili da igraju "viktorije" na polovini Pazaraca, koji su čestim cepkanjem igre i odločnom defanzivom čuvali rezultat i čekali priliku iz kontri.

I onda, u 88. minutu, Zvezda je konačno uspela da probije bedem, Kanga je centrirao, a Pešić bio najsnalažljiviji u petercu, petom je nekako u padu smestio loptu u mrežu.

Гоооол Александар Пешић! ❤️🤍

1:2!❤️🤍🔥

Трпај Шиљо мајсторе!#fkcz pic.twitter.com/8RnsVDel21

— Ranjeni orao🇷🇸❤️🤍 (@Ranjeniorao4) September 11, 2022

Do kraja nije bilo promene rezultata, Zvezda je uzela važne bodove, a Pazar  prekinuo niz od sedam pobeda, i tako i zvanično preuzela prvo mesto na tabeli sa osvojenih 23 boda.

Detaljniji tok meča možete ispratiti u nastavku teksta.

Drugo poluvreme

Гоооол Александар Пешић! ❤️🤍

1:2!❤️🤍🔥

Трпај Шиљо мајсторе!#fkcz pic.twitter.com/8RnsVDel21

— Ranjeni orao🇷🇸❤️🤍 (@Ranjeniorao4) September 11, 2022

Prvo poluvreme

Гоооол Милан Родић! ❤️🤍🔥

1:1!🔥#fkcz pic.twitter.com/gpuGN49S6f

— Ranjeni orao🇷🇸❤️🤍 (@Ranjeniorao4) September 11, 2022

Mozzart Bet Superliga Srbija, 11. kolo

NEDELJA:

17:00 NOVI PAZAR - CRVENA ZVEZDA

Sudija: Miloš Milanović

Stadion: Caiz Koin Arena

Novi Pazar: Kljajić - Pešukić, Rubežić, Islamović, Joksimović, Jović, Lončar, Gavrić, Majdevac, Nikčević, Stanojlović

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Milunović, Eraković, Rodić - Sanogo, Kanga - Mitrović, Katai, Bukari - Ben

BONUS VIDEO: Pogledajte Sofiju Milošević, suprugu Luke Jovića, u teretani

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.