SMRZAO SE: Hugo je na klupi popio ‘čudesni napitak’ i golmanu Čuke nije bilo spasa (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRZAO SE: Hugo je na klupi popio ‘čudesni napitak’ i golmanu Čuke nije bilo spasa (FOTO) (VIDEO)

Crvena zvezda je uz dosta muke savladala Čukarički 3:1 (0:0), a Delije najviše raduje prekid golgeterskog posta Huga Vijeire.

Portugalac dugo nije postigao gol. Ličilo je da neće ni na današnjoj utakmici, jer se zbog prehlade nije našao u startnoj postavi. Ipak, kada je posle gola Pjasentina vrag odneo šalu, Vijeira je ušao u igru u 85. minutu i Crvena zvezda je postigla dva gola. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Njegov je bio drugi u zaustavnom vremenu.
(Izvor: YouTube/Sport Nation)
Zanimljivo da je Hugo Vijeira snimljen na klupi kako tokom meča pije, pretpostavljamo, čaj. “Čudesni napitak” je izgleda dao snagu omalenom napadaču da prekine golgeterski post i sa sedam golova ponovo bude usamljen na čelu liste strelaca.
FOTO: YouTube/Printscreen BEZ PRETERIVANJA: Gol Lukasa Pjasentina protiv Zvezde moguće je opisati jednostavno kao – savršenstvo (VIDEO)
SLS: Zvezda očajno igrala ali pobedila uz evrogol Čukaričkog (VIDEO)
 
The post SMRZAO SE: Hugo je na klupi popio ‘čudesni napitak’ i golmanu Čuke nije bilo spasa (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.