SMETA JOJ ŠEGRT Vojvodina nezadovoljna izborom sudije protiv Zvezde

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMETA JOJ ŠEGRT Vojvodina nezadovoljna izborom sudije protiv Zvezde

Fudbalski klub Vojvodina izrazio je veliku zabrinutost odlukom Sudijske komisije da za glavnog sudiju utakmice protiv Crvene zvezde delegira arbitra Jovana Šegrta iz Beograda.
Od 20:30 igraju Ajntraht – Strazbur, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.45.
Vojvodina će u subotu dočekati Crvenu zvezdu u derbiju sedmog kola >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Superlige Srbije, a novosadski klub je podsetio da je arbitar Jovan Šegrt i prošle godine sudio meč protiv crveno-belih na “Karađorđu”.
Svojim tendencioznim i zaprepašćujućim odlukama, posebno onom da u 83. minutu utakmice dosudi penal za Crvenu zvezdu, Jovan Šegrt je tada direktno uticao na konačan ishod utakmice i pomogao gostujućem timu da stigne do pobede, a zbog grubih grešaka na štetu Vojvodine naknadno je bio suspendovan na šest utakmica i neko vreme nije sudio u našem najelitnijem rangu takmičenja – navela je Vojvodina.
Vojvodina je navela da je dosuđeni penal bila samo najveća i najočiglednija greška i dodala da je Šegrt tokom celog meča imao neujednačen kriterijum i da je Zvezdi dozvoljavao znatno grublju i agresivniju igru.
Fudbalski klub Vojvodina poziva čitavu sportsku javnost, a posebno organe koji su nadležni za kontrolu suđenja da u subotu sa velikom pažnjom prate svaku odluku i suđenje Jovana Šegrta kako se ne bi desilo da i ovoga puta uspe u onome u čemu je uspeo prošle godine, a to je da upropasti i obesmisli jedan istinski derbi srpskog fudbala – zaključila je Vojvodina u saopštenju.

The post SMETA JOJ ŠEGRT Vojvodina nezadovoljna izborom sudije protiv Zvezde appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

OVO MOŽE DA SE PROĐE Zvezdaši zadovoljni grupom u Ligi šampiona

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019

Crvena zvezda je saznala imena rivala u Ligi šampiona. Crveno-beli će da igraju u grupi B sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom. Dve najbolje ekipe idu u osminu finala, a trećeplasirana nastavlja takmičenje u nokaut fazi Lige Evrope.. U petak od 20:30 igraju Borusija Menhengladbah – Lajpcig,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.