SLS: Zvezda pobedila Rad golovima Boaćija i Gobeljića, Stojković izašao zbog povrede

Izvor: BKTV News, 20.Okt.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Zvezda pobedila Rad golovima Boaćija i Gobeljića, Stojković izašao zbog povrede

Fudbaleri Crvene zvezde savladali Rad (3:1) u okviru 12. kola Super lige Srbije na stadionu "Rajko Mitić"

Crvena zvezda - Rad 3:1 (2:0)

Strelci: Boaći 39', 57', Gobeljić 45' - Marinković 77'

Crvena zvezda: Borjan - Stojković (od 36. Sumaila), Degenek, Babić, Gobeljić - Jovičić (od 74. Čaušić), Krstičić - Srnić (od 62. Kafu), Ebisilio, Simić - Boaći
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Rad: Marković - Vico, Šipćić, Perendija, Tričković - Petrović, Bainović (od 69. Busnić) - Živković (od 64. Trifunović), Marinković, Mladenović - Mihajlović

Tok meča:

KRAJ 3:1

90. minut - Posle kornera najbolji u skoku bio je Babić, ali se ponovo istakao golman gostiju koji je odbio loptu do prečke, a onda je ona završila u novom korneru.

89. minut - Odličnu akciju izveli su crveno-beli, koju je okončao udarcem sa ivice kaznenog prostora Čaušić, ali je golman Marković odbio loptu u korner.

83. minut - Centrirao je Ebisilio iz slobodnog udarca na drugu stativu, a tamo je Degenek nogom šutirao, ali van okvira gola.

81. minut - Dobar pokušaj Marinkovića iz slobodnog udarca, ali lopta je završila preko prečke Borjanovog gola.

78. minut - Poslednju izmenu napravio je i Zoran Milinković. Vanja Ilić je zamenio Bogdaba Mladenovića.

GOL 3:1 77. minut - Odličnu loptu dobio je Nenad Marinković, obišao Borjana i pogodio nebranjen gol.

74. minut - Poslednju izmenu napravio je strateg crveno-belih Vladan Milojević. Goran Čaušić je zamenio Branka Jovičića.

73. minut - Veliku priliku za goste propusti je Stefan Mihajlović. Posle kornera, jedan od igrača Rada je glavom prebacio loptu na drugu stativu gde ju je dočekao Mihajlović, ali šutirao je pored gola.

69. minut - Nova izmena u ekipi sa Banjice, Aleksandar Busnić je zamenio Filipa Bainovića.

64. minut - Prva izmena u ekipi Rada. Dušana Živkovića je zamenio Veljko Trifunović.

63. minut - Lepo je Gobeljić ubacio loptu u šesnaesterac spoljnim delom stopala, ali je pokušaj Boaćija izblokiran.

62. minut - Druga izmena u ekipi Crvene zvezde. Vladan Milojević je na teren poslao Kafua, koji je zamenio Srnića.

GOL 3:0 57. minut - Odličnu dubinsku loptu je poslao Srnić za Boaćij, koji je izašao sam ispred Radovog čuvara mreže i u bliži ugao poslao loptu.

54. minut - Ebisilio je poslao dugu loptu za Gobeljića koji je fenomenalno primio loptu, a zatim kada je pokušao da centrira lopta mu je prešla preko noge i umalo završila u mreži. Golman Građevinara Marković je jedva izbio loptu koja je išla pod prečku u korner.

48. minut - Novi gol Boaćija, ali je ipak centarfor šampiona Srbije bio u nedozvoljenoj poziciji i gol je opravdano poništen.

47. minut. - Pokušao je Ebisilio sa distance, ali je lopta zakačila nekog od defanzivaca gostiju i završila u korneru.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Milojević i Milinković nisu napravili izmene u pauzi.

Poluvreme 2:0

GOL 2:0 45. minut - Degenek je odlično centrirao sa desne strane na drugu stativu, gde je Marko Gobeljić bio sam i preciznim udarcem nogom poslao loptu u mrežu.

41. minut - Odlična kontra Crvene zvezde. Gobeljić je uposlio Simića, ovaj oštro poslao loptu pred peterac, ali je Boaći zakasnio.

GOL 1:0 39. minut - Ričmond Boaći doveo je crveno-bele u vođstvo. Centrirao je Ebisilio sa desne strane, a reprezentativac Gane je odličnim udarcem glavom spakovao loptu iza leđa Markovića.

37. minut - Centrirao je Simić sa leve strane, a glavom je opasno šutirao Srnić. Ipak, lopta je prohujala pored stative.

36. minut - Prva izmena u ekipi Crvene zvezde. Umesto Filipa Stojkovića, koji je nezgodno pao posle sudara sa levim bekom Rada Tričkovićem, na terenu je Rašid Sumaila. Defanzivac iz Gane je zauzeo mesto štopera, a uz desni bok će do kraja utakmice igrati Miloš Degenek.

32. minut - Inicijativu ima domaća ekipa, ali bez pravih šansi.

24. minut - Prilika za Rad. Mladenović je imao ispred sebe Degeneka, ali je našao prostor za udarac sa leve strane. Ipak, Borjan ej ukrotio loptu.

23. minut - Bez uzbuđenja u poslednjih deset minuta.

14. minut - Pokušao je Ebisilio sa nešto više od 20 metara, ali njegov udarac je zaustavio golman Rada Marković.

10. minut - Prva dobra prilika za Crvenu zvezdu. Stojković je centrirao na drugu stativu gde je Boaći primio loptu i pokušao da je prosledi Gobeljiću koji je bio u sredini, ali Zvezdin bek nije došao do nje. Možda bi bolje po crveno-bele bio da je napadač iz Gane pokušao sam da završi.

8. minut - Još traje početno odmeravanje snaga, bez prilika da se ugroze golmani.

Evo kako je izgledala atmosfera na početku meča, a na snimku možete videti i prvi šut gostiju.

Utakmica je počela, a sa centra su krenuli fudbaleri Rada.

Znak za početak utakmice daće glavni arbitar na današnjem meču Momčilo Marković u 19 časova.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.