Izvor: HotSport.rs, 14.Dec.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Penal i komičan autogol za Zvezdinu pobedu na Božovićevom oproštaju (VIDEO)

Utakmica koja bi veoma lako mogla da bude poslednja Miodraga Božovića na poziciji šefa stručnog štaba Crvene zvezde završena je pobedom Beograđana protiv Radnika u Surdulici od 2:1.
Meč nije počeo dobro po Zvezdu, mada su crveno-beli prvi pripretili, ali je start nad Srnićem okarakterisan kao dobar, pa sudija Grujić, uprkos protestima, nije dodelio jedanaesterac gostujućem timu.
U 10. minutu mladi Stojanović je promašio loptu nakon ispucavanja iz zadnje linije Surduličana, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << njegov kiks je iskoristio Nikolić i rutinski savladao Supića za 1:0.
To je dodatno motivisalo fudbalere Zvezde, počeli su ozbiljnije da napadaju, da bi u 25. minutu start nad Srđanom Plavšićem bio okarakterisan kao jedanaesterac, što je Dušan Anđelković pretvorio u izjednačenje.
(Youtube/Volim Sport TV)
Imali su fudbaleri Zvezde inicijativu u drugom poluvremenu, ređale su se šanse, a najozbiljnije su bile prilike Petra Orlandića, Srđana Plavšića i Gelora Kange u rasponu od desetak minuta, ali je realizacija izostala.
Ipak, muke crveno-belih prekratilo je dete Partizana i jedna od većih mladih nada srpskog fudbala, napadač Igor Zlatanović, koji je nespretnom intervencijom doneo Zvezdi pobedu kojom su večitom rivalu Partizanu otišli na devet poena prednosti, pred Partizanov meč koji je sutra na programu u Humskoj protiv Spartaka.
(Youtube/Volim Sport TV)
RADNIK – CRVENA ZVEZDA 1:2 (1:1)
(Nikolić 10, Zlatanović 86 – Anđelković 25 pen)
Surdulica
Stadion Radnika
Kapacitet: 3.300
Sudija: Danilo Grujić (Niš)
Žuti kartoni: Đorić, Radović, Milinković (Radnik), Orlandić (Crvena zvezda)
Radnik: Čančarević – Mladenović, Vuković, Milovanović, Pejčić – Đorić, Merdović – Mišan (od 66. Zlatanović), Nikolić, Milinković – Radović.
Crvena zvezda: Supić – Petković, Stojanović, Fibel, Anđelković – Le Talek, Poletanović, Plavšić, Kanga, Srnić (od 80. Ilić) – Orlandić (od 73. Sikimić).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post SLS: Penal i komičan autogol za Zvezdinu pobedu na Božovićevom oproštaju (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte urnebesni autogol fudbalera Radnika za pobedu Zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2016

Ove jeseni, zna se da su Zvezdini minutu oni poslednji. Tradicija se nastavila i u Surdulici, gde su crveno-beli pobedili domaćina Radnik - 2:1 autogolom Igora Zlatanovića u 87. minutu...Posle centaršuta Dušana Anđelkovića, lopta je preskočila golmana Surduličana Čančarevića, a onda ju je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.