Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Jedan gol na dva meča, Arsenijević srušio Borac u Šapcu (FOTO)

Odigrana su još dva susreta 14. kola Superlige Srbije, a trijumf je ostvarila Mačva protiv Bačke, dok su Spartak i Čukarički remizirali bez golova.

Posle očekivanog poraza od Crvene zvezde Mačva je na svom ognjištu u Šapcu nastavila vrlo dobru seriju rezultata u elitnom rangu takmičenja i upisala novi trijumf, ovog puta protiv Borca iz Čačka, koji je ostao zakucan za dno tabele.
Jedini pogodak ovog popodneva, ujedno i gol odluke postigao je Filip Arsenijević >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u 25. minutu, čime je dodao nova tri boda na konto Mačve.
U drugom meču dana videli smo izuzetno nezanimljiv meč između Spartak Ždrepčeve krvi i Čukaričkog u kom nije bilo golova, a samim tim ni zabave za publiku u Subotici.
Kao najinteresantniji detalj iz ovog susreta moglo bi da se izdvoji poruka Ognjenu Mudrinskom, fudbaleru Čukaričkog od strane domaćina, koji je podsetimo, povređen u meču protiv Partizana pre tri nedelje i za njega je sezona završena.
 
A post shared by FC Spartak (@fcspartaksubotica) on Oct 21, 2017 at 6:05am PDT


Superliga Srbije – 14. kolo
Petak
Vojvodina – Radnički Niš 1:1 (0:0)
(Jovančić 70 – Pavkov 73)
Subota
Mačva – Borac Čačak 1:0 (1:0)
(Arsenijević 24)
Spartak – Čukarički 0:0
17.00 Voždovac – Rad
17.00 Javor – Radnik
17.00 Napredak – Zemun
Nedelja
15.00 Partizan – Bačka
19.00 Crvena zvezda – Mladost Lučani

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post SLS: Jedan gol na dva meča, Arsenijević srušio Borac u Šapcu (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Za nevericu! Keln ne može da pobedi ni u ''derbiju začelja''!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2017, 15:42

Očajnoj seriji ''Jarčeva'' nema kraja ove sezone....Devet kola u Bundesligi, plus još tri u Ligi Evrope, a Keln nema ni jedan jedini trijumf!..Računajući oba pomenuta takmičenja, ''Jarčevi'' su od početka sezone upisali dva remija i čak 10 poraza!..Činilo se da je današnji meč protiv pretposlednjeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.