SLS: Crvena zvezda svom snagom na zid ‘građevinara’ na Banjici (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2015, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Crvena zvezda svom snagom na zid ‘građevinara’ na Banjici (SASTAVI)

Na stadionu na Banjici od 13 časova igra se prvi meč 14. kola Superlige Srbije između Rada i Crvene zvezde.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa devet uzastopnih pobeda i bez ijednog poraza u prvenstvu, dok je Rad sa tri vezana poraza pao u donji deo tabele Superlige Srbije.
Pre početka meča poznati su i sastavi Rada i Crvene zvezde, a treneri oba tima, Milan Milanović i Miodrag ‘Grof’ Božović, na teren će izvesti najjače timove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Rad – Crvena zvezda, 14. kolo Superlige Srbije
Stadion na Banjici
Sudija: Igor Stojilković (Zemun)
RAD (4-2-3-1): Budaković – Ljubinković, Prljević, Maraš, Đurić – Vidić, Trninić – Nenadović, Veselinović, Denić – Lutovac.
CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Kahriman – Petković, Jovanović, Pavićević, Ibanjez – Donald, Grujić, Katai, Plavšić, Srnić – Vijeira.


 
The post SLS: Crvena zvezda svom snagom na zid ‘građevinara’ na Banjici (SASTAVI) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Rad - Crvena zvezda (13.00) Na Banjici posle pet godina!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2015

Crvena zvezda je u naletu. Devet uzastopnih trijumfa u Super ligi, pa reprezentativna pauza od dve nedelje. Da li kratak predah može da "poljulja" ohrabrenu četu Miodraga Božovića ili će i deseta "recka" stići na konto crveno-belih. Sa druge strane, Rad je u seriji poraza (OFK Beograd, Borac Čačak,...

Nastavak na Vesti-online.com...

GOSPODSKI MANIRI Treneri Zvezde i Rada držali kišobran novinarki /FOTO/

Izvor: Blic, 17.Okt.2015

Posle trijumfa Crvene zvezde nad Radom od 0:3 u utakmici 14. kola Superlige Srbije, treneri ova dva rivala, Miodrag Božović i Milan Milanović, pokazali su manire džentlmena...Novinarka televizije Arena Sport, Jovana Guzijan, po jakoj kiši koja je u tom trenutku pljuštala na Banjici, sa kišobranomo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.