Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2016, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVOLJUB MUSLIN: Želja je obostrana, ali…

Slavoljub Muslin je porvrdio da je bilo razgovora sa FS Srbije oko preuzimanja reprezentacije.

Iskusni stručnjak razgovarao je sa čelnicima FS Srbije o preuzimanju “orlova”. Ipak, u razgovoru za Novosti nije želeo da otkrije detalje, jer kako kaže to ne bi bilo korektno. Otkrio je samo deo.
– Postoji želja i jedne i druge strane da preuzmem posao selektora Srbije. Zasad mogu samo toliko da vam kažem – rekao je Muslin za Novosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << GOTOVO: Srbija dobila novog selektora, Ćurčić tu do juna!
Bivši trener Crvene zvezde je rekao da zna samo da je jedan od kandidata za klupu, a da će se više znati vremenom.
– Istina je da sam samo jedan od kandidata za novog selektora Srbije. Sve ostalo ćemo da vidimo.
OGLASIO SE FSS: Srbija ima selektora!
O novom selektoru je govorio i Slaviša Kokeza, on je konstatovao da će odluka biti doensena u narednih 15 do 20 dana.
– Očekujem da se u narednih 15 do 20 dana reši svaka dilema oko selektora reprezentacije. Bez obzira na to da li će to biti Radovan Ćurčić ili neko drugi. Zasad je jasno da smo predsednik Karadžić, Savo Milošević i ja pričali samo sa Ćurčićem posle meča u Estoniji. Sve ostale spekulacije nisu tačne.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Muslin demantuje Sava: Postoji obostrana želja

Izvor: B92, 22.Apr.2016, 10:02

Bivši trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin potvrdio je za "Večernje novosti" da pregovara sa Fudbalskim savezom Srbije u vezi sa preuzimanjem reprezentacije. "Postoji želja i jedne i druge strane da preuzmem posao selektora. Za sada, samo samo toliko mogu da vam kažem. Istina je da sam samo jedan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.