SL - Zvezda pregazila Tamiš

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2015, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Zvezda pregazila Tamiš

Lišeni pomoći pošteđenih Markusa Vilijamsa i Maika Cirbesa a uz smanjenu minutažu standardnih prvotimaca Crvena zvezda Telekom upisala je treći trijumf u Superligi Srbije.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom upisali su treći trijumf u domaćem šampionatu pošto su u prvoj utakmici trećeg kola bili bolji od Tamiša i slavili rezultatom 84:54 (21:18, 28:11, 17:15, 18:10).

Utakmica je odigrana pred praznim tribinama zbog kazne koja je crveno-belima izrečena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon prošlosezonskog finala plej-ofa, ali to nije bitnije uticalo na konačan ishod meča.

Dejan Radonjić iskoristio je priliku da odmori Markusa Vilijamsa i Maika Cirbesa, dok su igrači koji su ulazili u igru podelili minutažu.

U takvoj konstelaciji stvari istakao se Marko Tejić sa 17 poena i 7 skokova, dok je drugi najefikasniji pojedinac u redovima pobedničke ekipe bio Boban Marjanović (13 pts, 6 sk).

Narednu utakmicu u Superligi Srbije Crvena zvezda Telekom igra u gostima protiv Konstantina.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Telekom Srbija

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.