SL - Zvezda gostuje najprijatnijem iznenađenju sezone, derbi je u Humskoj

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Zvezda gostuje najprijatnijem iznenađenju sezone, derbi je u Humskoj

Predstojećeg vikenda utakmicama 15. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, a lider šampionata Crvena zvezda gostuje Proleteru u Novom Sadu, dok će derbi kola biti igran u Humskoj, gde Partizan dočekuje Vojvodinu.

Utakmicama 15. kola Super lige biće završen prvi od tri kruga šampionata Srbije, a lider Crvena zvezda je već sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stekao veliku prednost.

Zvezda će sutra od 15.00 gostovati na stadionu "Karađorđe" ekipi Proletera i tako pokušati da nastavi seriju pobeda u domaćem šampionatu.

Novajlija u Super ligi, novosadski Proleter, jedan je od najprijatnijih iznenađenja u domaćem šampionatu, s obzirom na to da se nalazi na petom mestu sa 23 boda.

Drugoplasirani Radnički iz Niša, posle 14 utakmica ima 31 bod, devet manje od Zvezde, a sutra od 16.00 gostuje Bačkoj, dok će Čukarički u istom terminu pokušati da se revanšira Mladosti iz Lučana za ubedljiv poraz u Kupu Srbije.

U Surdulici, Radnik će takođe od 16.00 dočekati Dinamo iz Vranja.

Derbi kola na programu je u nedelju kada će Partizan od 19.00 na svom stadionu dočekati Vojvodinu. Crno-beli u poslednje tri utakmice upisali su remije, dok je Vojvodina u seriji od dve uzastopne pobede.

Prethodno od 16.00 Zemun će ugostiti Napredak iz Kruševca, Voždovac će gostovati u Šapcu ekipi Mačve, a Rad će na Banjici dočekati Spartak iz Subotice.

Direktni prenosi utakmica 15. kola obezbeđeni su sa stadiona "Karađorđe" i iz Humske. Oba prenosa radiće televizija Arena sport.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Ima vremena za Liverpul, Proleter je prioritet"

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2018

Crvena zvezda glavni test za meč sa Liverpulom u Ligi šampiona imaće u subotu u Novom Sadu, gde će gostovati ekipi Proletera...Trener Vladan Milojević bez obzira na veliko interesovanje za duel Lige šampiona, poziva na oprez pred meč 15. kola Superlige...Šampionu Srbije ovo će biti treći duel...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.