SL: Zvezda do 15. u nizu na Čairu

Izvor: B92, 22.Nov.2015, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Zvezda do 15. u nizu na Čairu

Ekipa Crvene zvezde ostvarila je 15. uzastopnu pobedu u Superligi, savladavši niški Radnički na Čairu u 18. kolu nacionalnog šampionata " 2:1 (0:0). Kvalitetan i uzbudljiv duel rešen je u 84. minutu, posle solo prodora Luisa Ibanjesa, pošto je prethodno Aleksandar Jovanović 'poništio' sjajan gol Aleksandra Kataia, za vođstvo gostiju iz Beograda.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kahriman savladan, 'metal' spasao Zvezdu! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2015

Domaćin derbi susreta 18. kola Superlige Srbije koji se igra na "Čairu" nalazio se na pedalj od vođstva ali je prečka spasla Crvenu zvezdu...Pred punim tribinama niškog fudbalskog hrama "Čaira" fudbaleri Radničkog ugostili su Crvenu zvezdu u meču 18. kola Superlige Srbije...Fudbaleri Radničkog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.