SL - Boaći odmah po povratku izabran za igrača kola (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2018, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Boaći odmah po povratku izabran za igrača kola (video)

Već u prvoj utakmici koju je odigrao po povratku u Crvenu zvezdu Ričmond Boaći je uradio dovoljno da bi bio izabran za najboljeg igrača kola u Super ligi.

Utakmice osmog kola Super lige Srbije igrane su od petka do nedelje, a zanimljivo je da nijedan meč nije završen nerešenim rezultatom.

Na šest utakmica slavili su gosti, dok su obraz domaćina osvetlali Crvena zvezda i Radnički iz Niša. Najubedljiviji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trijumf ostvario je aktuelni šampion Srbije u duelu sa Radnikom iz Surdulice.

Najzaslužniji za trijumf Crvene zvezde rezultatom 6:0 bio je Ričmond Boaći koji je postigao dva gola i upisao asistenciju.

Bilo je to dovoljno da povratnik u redove Crvene zvezde odmah ponese titulu najboljeg igrača kola u Super ligi Srbije.

Ričmond Boaći je tako stigao do 42. gola u dresu Crvene zvezde čime je nastavio da popravlja svoj učinak i učvršćuje status najefikasnijeg stranca u istoriji kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mali, a rešava kao mator - Hadži za trijumf Vitorula (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2018

Vitorul je prava domaćinska ekipa, a to je potvrdio i protiv Hermanštata u poslednjoj utakmici osmog kola rumunske Lige 1 u kojem je slavila sa 1:0. Ponovo je u centru pažnje bio sin legendarnog Georgija Hadžija, Janis, jer je postigao gol vredan tri boda.  Ključni momenat bio je u 29. minutu kada...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.