ŠIRITE MRŽNJU I URINIRATE: Snežana Borjan pružila podršku “bratu Gobelji”, usijao se Instagram

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 13:51

ŠIRITE MRŽNJU I URINIRATE: Snežana Borjan pružila podršku “bratu Gobelji”, usijao se Instagram

Oglasila se supruga kapitena Crvene zvezde.

Snežana Borjan, supruga kapitena Crvene zvezde Milana Borjana pružila je podršku Marku Gobeljiću, koji je bio tragičar revanš meča šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana.

Gospođa Borjan bila je oštra prema kritičarima.

Ajntraht u strašnoj seriji od pet pobeda, zaključno s onom protiv Bajerna. A dvojka u Bremenu (20.30) mami sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvotom 1,93. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Verder – Ajntraht. 

- Podrška za brata Gobelju. Mnogo više on voli Zvezdu i mnogo bi bio srećniji da je dao gol ili da nije dobio crveni od svih vas što niste potrčali za loptom u životu i osnovno zanimanje vam je da širite mržnju po društvenim mrežama i urinirate po tim tastaruma - napisala je Snežana Borjan.

Crvena zvezda je remizirala sa Milanom rezultatom 1:1 i završila evropsku epizodu zbog gola više primljenog na svom stadionu. Gobeljić je na meču na "San Siru" skrivio penal, promašio veliku šansu i na kraju zaradio crveni karton.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.