„SINIŠA U VEČNOST“: Kako će se Zvezda oprostiti od Mihajlovića

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Feb.2023, 20:11

„SINIŠA U VEČNOST“: Kako će se Zvezda oprostiti od Mihajlovića

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će ulaz na meč 20. kola Superlige Srbije protiv ekipe Vojvodine biti besplatan, pošto će utakmica biti posvećena legendarnom Siniši Mihajloviću.

 
Crvena zvezda će u prvom meču u prolećnom delu sezone u domaćem šampionatu u subotu od 16 sati dočekati Vojvodinu na stadionu "Rajko Mitić".
 
Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra prošle godine u Rimu, a sahranjen je tri dana kasnije u glavnom gradu Italije.
 
"Svako je barem u jednom trenutku svog života želeo da bude kao Miha - čvrst, ponosan i nepokolebljiv. Opet, kada se u jednačinu...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Derbi meč 20. kola Superlige u znaku sećanja na Sinišu Mihajlovića

Izvor: Danas, 04.Feb.2023, 08:26

Crvena zvezda će se od 16 sati sastati sa Vojvodinom u okviru 20. kola Superlige Srbije, a utakmica će biti u znaku sećanja na nedavno preminulog Sinišu Mihajloviću koji je nastupao za oba kluba.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.