SILA BOGA NE MOLI, ALI NI BOG SILU NE VOLI Lazetić poslao poruku posle meča sa Zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 19:21

"SILA BOGA NE MOLI, ALI NI BOG SILU NE VOLI" Lazetić poslao poruku posle meča sa Zvezdom

Zanimljivo izlaganje stratega domaćih.

Trener TSC-a Žarko Lazetić govorio je za TV Arena sport posle poraza od Crvene zvezde (1:3) u 23. kolu Mozzart bet Superlige.

- Čestitam na pobedi Zvezdi. Prvo poluvreme nismo mogli da dođemo do poseda, ali nije nas Zvezda ugrozila pošto su imali samo tri šuta ka golu i mislim da nije bila loša taktika. U drugom poluvremenu smo bili bolji na lopti, nespretno smo odreagovali kod drugog gola. Kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ste videli igrač 2007. godište je debitovao - rekao je Lazetić i za kraj poslao poruku koja će izazvati reakcije.

- Sila Boga ne moli, ali ni Bog silu ne voli - završio je Lazetić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZANIMLJIVA IZJAVA LAZETIĆA NAKON PORAZA OD ZVZEDE: „Sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli” (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Mar.2024

Šta je trener TSC-a ovom izjavom želeo da kaže? Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u gostima ekipu TSC-a rezultatom 1:3 u okviru 23. kola Superlige Srbije, a trener ekipe iz Bačke Topole Žarko Lazetić nakkon meča imao je zanimljivu izjavu.  „Pa, po rezultatu da, čestitam Zvezdi na pobedi....

Nastavak na HotSport.rs...

Lazetić posle poraza od Zvezde: Sila Boga ne moli, ali ni Bog silu ne voli VIDEO

Izvor: B92, 02.Mar.2024

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi (3:1) u 23. kolu Superlige.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.