SAVO SE ŠALIO SA VRŠNJACIMA IZ CRVENE ZVEZDE: Partizan u finalu Kadetske lige Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 18:38

SAVO SE ŠALIO SA VRŠNJACIMA IZ CRVENE ZVEZDE: Partizan u finalu Kadetske lige Srbije

Najbolji igrač crno-belih imao indeks 56.

Kadeti Partizana plasirali su se u polufinale završnog Kadetske lige Srbije pošto su savladali Crvenu zvezdu sa 88:81 (20:23, 18:21, 30:19, 20:18). Crno-beli će u finalu u nedečlju igrati protivpobednika drugog polufinala u kojem se sastaju Borac i Mega.

Crveno-beli su bili bolji rival tokom prvog poluvrmena u kojem su stekli šest poena viška u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na vršnjake iz Partizana. Međutim, Partizan je imao u svojim redovima fantastičnog Savu Dezgića koji je bio apsolutno nezaustavljiv i zajedno sa Stefanom Plisnićem poveo crno-bele ka preokretu u trećoj deonici koju je Partizan rešio u svoju korist 30:19. U poslednjih 10 minuta Drezgić i Plisnić su sačuvali prednost Partizanu koji je zasluženo stigao do vođstva.

Drezgić je meč završio sa 36 poena i 16 asistencija za indeks 56, dok je Stefan Plisnić takođe imao dabl-dabl učinak sa 23 poena i 13 skokova. U Crvenoj zvezdi su Aleksa Kostić i Aleksa Vlajić postigli po 19 poena, dok je Andrej Lučić postigapo 15.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.