(SASTAVI) MILOJEVIĆ PROMEŠAO KARTE: Suma napada Zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 15:01

(SASTAVI) MILOJEVIĆ PROMEŠAO KARTE: Suma napada Zvezdu!

Derbi kola u Pazaru.

Fudbaleri Novog Pazara dočekuju Crvenu zvezdu u derbi meču 21. kola Super lige Srbije. Utakmica na stadionu kraj Jošanice igra se bez prisustva publike, a treneri oba tima Igor Matić i Vladan Milojević odredili su startne postave.

Pazarci su oslabljeni neigranjem bivših igrača Partizana Adema Ljajića i Marka Ščepovića, ali će Zvezdu napasti još jedan miljenik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Grobara" Sejduba Suma.

Na drugoj strani Milojević se opredelio za formaciju sa tri štopera koju je često koristio i njegov prethodnik Barak Bahar, Korejac Hvang se vratio u tim, a novi napadač Uroš Sremčević biće najistureniji.

Novi Pazar: Mirković, Adešima, Anan, Azemović, Bojat, Fajed, Islamović, Karaklajić, Momčilović, Obradović, Suma.

Crvena zvezda: Glazer - Điga, Dragović, Spajić - Mijailović, Hvang, Kanga, Olajinka - Bukari, Ivanić - Sremčević
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.