Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2016, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠANSA MLADIMA: Crvena zvezda u sredu ‘overava’ titulu, a onda…

Crvena zvezda bi u sredu mogla da overi šampionsku titulu ako na stadionu ‘Rajko Mitić’ savlada Čukarički što bi najviše obradovalo mlade igrače. Evo i zbog čega…

Crveno-beli imaju devet bodova više od Čukaričkog i utakmicu manje. Do zvaničnog osvajanja 27. titule prvaka deli ih samo jedna pobeda i to upravo ona protiv “brđana” u sredu od 18 časova. U slučaju trijumfa crveno-beli bi pobegli 12 bodova Čukaričkom, kome bi ostalo da odigra još četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << utakmice, što je nedovoljno za preticanje tima iz “Ljutice Bogdana”.
U tom slučaju Zvezdi bi ostalo pet utakmica do kraja (odložena sa Borcem) u kojima bi trener tima Miodrag Grof Božović mogao da da šansu i nekim mladim igračima. Pre svega tu mislimo na štopera Miloša Stojanovića, kao i omladince Luku Ilića i Dejana Joveljića, napadača koji je juče postigao tri gola u pobedi svojih vršnjaka nad Partizanom. Takođe, šansu bi mogao da dobije i mladi golman Filip Manojlović za kog u klubu smatraju da je novi Predrag Rajković.
SPREMA SE ZEMLJOTRES NA MARAKANI: Zvezda dovodi reprezentativca Nemačke?!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda spremila ugovor, Grof ima dva uslova!

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2016, 09:17

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se nadomak overe 27. šampionske titule, što je biti jedan od uslova da Miodrag Grof Božović nastavi da vodi ekipu i u narednoj sezoni...Najtrofejniji fudbalski klub u Srbiji u sredu će imati prvu "meč loptu" u borbi za šampionsku titulu, pošto bi eventualnom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.