Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2015, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO POTPIS FALI: Zvezda dogovorila sve detalje sa iskusnim vezistom

Novi trener Crvene zvezde Miodrag Božović pred polazak u Sloveniju izjavio je da mu je neophodno još četiri ili pet novih igrača kako bi imao respektabilan tim u narednoj sezoni.

Za sada je na Marakanu stigao samo iskusni defanzivac Zoran Rendulić, a drugi igrač koji će potpisati ugovor ovog leta sa našim najtrofejnijim klubom biće Aleksandar Katai.
Naime, nekadašnji fudbaler Vojvodine koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prolećni deo sezone proveo u Crvenoj zvezdi raskinuo je ugovor sa Olimpijakosom i slobodan je u izboru nove sredine. Kako je još ranije najavljivao želja mu je bila da ostane u redovima srpskog vicešampiona, a ona će mu biti ispunjena pošto je zajedno sa svojim menadžerom utanačio sve detalje nove dvogodišnje saradnje.
Katai će se ubrzo priključiti pripremama ekipe, a zajedno sa njim u Slovniju bi mogao da stigne i Džošua Parker koji zbog problema sa vizom ne može da ode u Rusiju gde bi trebalo da pojača Rubin iz Kazanja.
Pored njih dvojice u Terme Čatež uskoro bi mogli da stignu još i Milan Rodić, ako uveri čelnike Zenita da je Crvena zvezda pravo mesto za kaljenje, kao i Nemanja Radonjić koji bi trebalo da raščisti svoje odnose sa Romom.
The post SAMO POTPIS FALI: Zvezda dogovorila sve detalje sa iskusnim vezistom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Katai 2 godine Zvezdin!

Izvor: Mondo, 17.Jun.2015, 16:03

"Moja želja nije sporna, čekamo još neke papire iz Olimpijakosa", rekao je Katai za MONDO...Foto: MN Press..Aleksandar Katai ostaje u Crvenoj zvezdi i za sezonu 2015/16!..I to ne kao pozajmljen fudbaler, već kao fudbaler Crvene zvezde...MONDO iz pouzdanih izvora saznaje da je vešti dribler postigao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.