SADA JE SVE OK: Šerif se oseća mnogo bolje, obećava golove na proleće

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 16:58

SADA JE SVE OK: Šerif se oseća mnogo bolje, obećava golove na proleće

Prija mu rad sa trenerom Milojevićem.

Centarfor Crvene zvezde, koji je crveno-bele  pojačao u poslednjim danima letnjeg prelaznog roka - Šerf Endiaje, po prvi put odrađuje kompletne pripreme sa ekipom, a u razgovoru za klupsku televiziju govorio o saradnji sa trenerom Vladanom Milojevićem, ali i još mnogim zanimljivim temama.

- Prvi utisak po dolasku na Kipar je bio taj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da svi uživamo u radu sa ekipom, što je veoma važno za tim. Treninzi su teški, ali morate naći način da vam budu zanimljivi i da uživate u njima. Dajemo sve od sebe, a trener dosta razgovara sa nama i posvećuje nam pažnju. To nam je veoma bitno - započeo je Endiaje.

Crvena zvezda je do sada na Kipru odigrala četiri pripremne utakmice, ima maksimalan učinak, a Endiaje je postigao jedan efektan pogodak u pobedi nad ekipom Mladosti iz Lučana od 2:0.

- To je nešto što smo vežbali na treninzima i drago mi je da smo sproveli u delo na utakmici. Rezultat toga su četiri pobede na pripremama. To nam znači za samopouzdanje. Bili su nam potrebni trijumfi kako bi bili što sigurniji u sebe u domaćem šampionatu.

Endiaje za mlade igrače ima samo reči hvale, a navodi primere Nedeljkovića i Mijatovića kao nešto što treba slediti.

- Mladi igrači slušaju sve što im se kaže, vidite to i po izrazima njihovih lica. Pogledajte Nedeljkovića i Mijatovića i vidite da im se snovi ostvaruju pred očima. Mislim da je to razlog motivisanosti  i truda na svakom treningu. Za sve nas je dobro da imamo mlade i talentovane igrače, koji mogu da postaju bolji uz nas iskusnije. Pomoći će i oni nama, a i mi njima.

Govorio je napadač i o pogotku protiv Mladosti posle centaršuta Radojevića.

- Sigurno da ćete viđati slične golove i kada počne prolećni deo sezone. Utakmica protiv Mladosti je bila teška, ali je to normalno kada su pripreme u toku. Morate da se trudite i borite. Drago mi je zbog gola. Trener mi takođe daje dosta samopouzdanja, a navijačima bih poručio da ono najbolje tek sledi.

Endiaje se oseća spremno...

- Osećam se mnogo bolje nego ranije. Kao što sam rekao, svi zaista uživamo na treninzima, iako su dugi i naporni. Na terenu se vidi da smo spremni i da ćemo biti sve više kako vreme bude odmicalo. Lično, osećam se spremno.

Za kraj je govorio o tome kako provodi slobodno vreme, kojeg nema previše za vreme zimskih priprema.

- Nemamo mnogo slobodnog vremena, ali kada ga bude uglavnom odmaram. Osim toga, gledam filmove, pričam telefonom i gledam utakmice na Afričkom kupu nacija - podvukao je Endiaje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ENDIAJE: ‘Treninzi su teški, ali morate naći način da vam budu zanimljivi!’

Izvor: HotSport.rs, 31.Jan.2024

‘Dajemo sve od sebe, a trener dosta razgovara sa nama i posvećuje nam pažnju.’ Došao je prošlog leta u Ljutice Bogdana kao najava velikog projekta pod patronatom Baraka Bahara, ali je Šerif Endiaje potpuno razočarao. Čini se da se nije uklopio na ‘Marakani’, pošto su njegove partije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.