SAD GA VIDIŠ, SAD GA NE VIDIŠ: Bukari već na evropskom debiju ušao u istoriju Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 14:11

SAD GA VIDIŠ, SAD GA NE VIDIŠ: Bukari već na evropskom debiju ušao u istoriju Crvene zvezde

Sjajna partija krila iz Gane.

Osman Bukari je već na prvoj evropskoj utakmici u dresu Crvene zvezde ušao u istoriju kluba iz Ljutice Bogdana.

Bukari je postigao tri pogotka u duelu sa Pjunikom (5:0) i stao rame uz rame sa klupskim legendama kao što su Bora Kostić (Didelanž), Zoran Filipović (Komilo), Stanislav Karasi (Linfild), Vojin Lazarević (Lozano), Miloš Šestić (Avenir), Stevan Ostojić (Panatinaikos), Zoran Antonijević (Linfild)i Rajko Janjanin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (Benfika) koji su beležili het trikove.

U novijoj istoriji crveno-belih po tri gola na jednoj utakmici su postizali Nikola Žigić (Nistru), Dejan Lekić (Dinamo Tbilisi) i El Fardu Ben (Evropa).

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bukari kao Kostić, Karasi, Šestić...

Izvor: RTS, 05.Avg.2022

Krilni napadač fudbalskog kluba Crvena zvezda Osman Bukari ušao je među legende kluba sa stadiona "Rajko Mitić" poput Bore Kostića, Stanislava Karasija i Miloša Šestića koji su na evropskim utakmicama postigli het-trik za crveno-bele, podsetio je klub iz Ljutice Bogdana. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.