SA ZVUKOM SIRENE: Vilijamsova trojka drži Zvezdu u životu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2014, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA ZVUKOM SIRENE: Vilijamsova trojka drži Zvezdu u životu (VIDEO)

U poslednjoj sekundi prvog poluvremena plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams posle akcije „jedan na jedan“ pogodio je trojku sa zvukom sirene što mu polako postaje „trejdmark“ i u crveno-belom dresu.

Nakon prvih 20 minuta u Pioniru Budućnost ima prednost od šest poena – 40:34, a iznosila >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je čak i 12 posle serije trojki u drugom periodu (38:26).
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

HAMILTON PRESREĆAN: Nije sve u pol poziciji, morate da nadmudrite rivale


KAPITEN RADA POSLE MEČA S ZVEZDOM: Sramota šta se radi


ATP: Đoković povećao prednost u odnosu na Federera




Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ENERGIJA SA KLUPE: Blažič krade i zakucava (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2014

Poznato je da Jaka Blažič vrlo često donosi dodatnu energiju Crvenoj zvezdi ulaskom sa klupe, a upravo se to dešava na meču protiv Budućnosti. Slovenac je najpre ukrao loptu Omaru Kuku, a potom je snažno sa dve ruke zakucao.. . hotsport.rs. Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.