S ROBIJEM SE LAKŠE DIŠE

Izvor: Kurir, 12.Jan.2011, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S ROBIJEM SE LAKŠE DIŠE

Pune baterije. Fudbaleri Crvene zvezde testirani su juče u Republičkom zavodu za sport u Košutnjaku. Na specijalističkim pregledima bila je većina igrača, a rezultati će pomoći treneru crveno-belih Robertu Prosinečkom da prilagodi program priprema svakom fudbaleru

Pune baterije.

Fudbaleri Crvene zvezde testirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su juče u Republičkom zavodu za sport u Košutnjaku. Na specijalističkim pregledima bila je većina igrača, a rezultati će pomoći treneru crveno-belih Robertu Prosinečkom da prilagodi program priprema svakom fudbaleru.

Duško Tošić, Li Adi i Pavle Ninkov nisu imali bilo kakvih zamerki na testove koje su obavili u Košutnjaku. Posle testova u Zavodu nastavili su sa radom na Marakani, koje je nadgledao trener Prosinečki. Osim standardnih medicinskih pregleda, fudbaleri Crvene zvezde bili su podvrgnuti proveri potrošnje kiseonika, spirometriji, kao i nivou laktata u krvi.

Na osnovu dobijenih rezultata stručnjaci Zavoda će napraviti plan i program rada, prilagođen pojedinačno za svakog igrača. Ovim je započeta saradnja između Crvene zvezde i Republičkog zavoda za sport.

(A. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.