Izvor: JUGpress.com, 17.Apr.2024, 23:08

Rukomet: „Crvena zvezda“ povukla tim sa terena, pobeda „Dubočice“

LESKOVAC
Utakmica 2. kola plejauta rukometne Superlige između „Dubočice 54“ i Crvene zvezde prekinuta je u 44. minutu pri rezultatu 25:22 za domaći tim. U tom trenutku došlo je do grubog faula i isključenja igrača domaćeg tima, kao i gostujućeg zbog prigovora. Gostujući igrači se nikako nisu složili sa tom odlukom, a prednjačio je Panovski, koga su suigrači držali da ne uđe u žešće rasprave sa sudijama. Nakon toga, gostujući tim se povukao sa terena. Kako se u predviđenom roku nisu vratili na teren, sudije su odsvirale kraj. Do tog trenutka publika je gledala čvrstu i neizvesnu utakmicu u kojoj su Leskovčani imali blagu prednost, ali je...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

"Jednom je moralo da pukne i da se kaže dosta!": Kajganić objasnio zašto je povukao ekipu Zvezde sa terena /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 18.Apr.2024, 12:15

Utakmica između Dubočice i Crvene zvezde u plej-autu domaće Super rukometne lige prekinuta je zbog opšteg haosa na terenu. Crveno-beli su odlučili da napuste teren u 44. minutu, u kojem su Leskovčani vodili 25:22.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.