Ročesti: Bili smo gladni pobede

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2017, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ročesti: "Bili smo gladni pobede"

Košarkaš Crvene zvezde Tejlor Ročesti rekao je da je njegova ekipa zahvaljujući timskoj igri večeras pobedila Real u Evroligi.

"Bili smo gladni pobede posle nekoliko vezanih poraza i došli smo ovde sa samopouzdanjem. Osećam se fantastično. Bili smo tim na terenu", rekao je Ročesti na terenu odmah posle utakmice u Madridu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Zvezda je ostvarila treći trijumf u Evroligi ove sezone, pošto je u 10. kolu sa 87:83 pobedila Real.

Trener crveno-belih Dušan Alimpijević rekao je da je veoma srećan.

"Odlično se osećam jer smo pobedili Real u Madridu, veoma veliki klub. Ovo je veoma važna pobeda za nas jer smo imali veoma loš period. Igrali smo veoma pametno", rekao je Alimpijević.

Crvena zvezda će u sledećem kolu Evrolige igrati u petak protiv Efesa u Beogradu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdin heroj Ročesti: Bili smo gladni pobede!

Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2017

Pobednička izjava američkog šutera..Učinila je Crvena zvezda nemoguće - pobedila je Real usred Madrida! A među potpisnicima najvećeg ovosezonskog trijumfa je i Tejlor Ročesti!..Zvezdin heroj i najbolji igrač crveno-belih ove sezone kumovao je pobedi sa 18 poena i sedam asistencija. Kako je sam...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.