Robi poručio Štimcu: Ne diži tenziju, to nam ne treba

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Nov.2012, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi poručio Štimcu: Ne diži tenziju, to nam ne treba

Odlaskom iz Crvene zvezde u Tursku, Robert Prosinečki se, ipak, nije distancirao od fudbalskih dešavanja na prostoru bivše SFRJ.
U intervjuu za hrvatske „Sportske novine“, trener Kajzerija se dotakao predstojećeg duela Vatrenih i Srbije uz komentar na poziv selektora Igora Štimca hrvatskim generalima, oslobođenim u Hagu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da izvedu početni udarac:
Nisam pozvan da Igoru ili bilo kome solim pamet. Svako ima pravo na svoje mišljenje, kao što i svako mora da odgovara za izgovorene reči ili postupke. Ne govorim ovo iz političkog ugla, već sportskog i fudbalskog. Moramo da pripazimo i ne smemo da dižemo tenzije, jer nam one uopšte ne idu u prilog. Bavimo se sportom. Imamo rezultat, imamo bodove i koncentrišimo se na travu, kako ne bi izgubili fokus. Trebamo da gledamo ka Belgiji koja nam je realno najveći protivnik za prvo mesto u grupi, iako je u laganoj prednosti zbog pobede u Beogradu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROSINEČKI ŠTIMCU: Ne dižimo tenziju, bavimo se sportom

Izvor: Telegraf.rs, 22.Nov.2012

Svako ima pravo na svoje mišljenje, kao što i svako mora da odgovara za izgovorene reči ili postupke. Ne govorim ovo iz političkog ugla, već sportskog i fudbalskog. Moramo da pripazimo i ne smemo da dižemo tenzije, jer nam one uopšte ne idu u prilog - rekao je ljubimac zvezdinih navijača

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.