Robert Prosinečki: Nije još gotovo

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2011, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Prosinečki: Nije još gotovo

Sa golom minusa ići će Crvena zvezda u Ren na revanš, ali trener Robert Prosinečki uprkos tome veruje da nije stavljena tačka na priču o Ligi Evrope.
Crveno–beli su se dostojno suprotstavili favorizovanom francuskom klubu, ali nisu imali snage da izdrže do kraja i da zabeleže bar remi, koji bi povećao izglede.

Strateg Zvezde ne bi ništa menjao kad bi se, kojim slučajem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ponovio meč:
Momci su, zaista, odigrali fenomenalno, ne znam šta bih mogao drugačije... Prvi deo je bio najbolje izdanje Zvezde u dužem periodu. Bili smo dominanti, dali gol iz penala, imali tri situacije da damo drugi, a samo jednom pogrešili. Ne kažem da ćemo sigurno da prođemo, ali neće im biti lako.
Prosinečki sad Ren stavlja u drugi plan, jer Zvezda pre revanša mora da popravi utisak u šampionatu i da zabeleži prvu pobedu:
Već pričamo o Javoru, okrećemo se prvenstvu... Moramo da uđemo motivisano kao protiv Rena i da pobedimo. Posle toga ćemo imati četiri dana da se posvetimo opet Francuzima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Robert Prosinečki: Nije još gotovo

Izvor: Utakmica.rs, 20.Avg.2011

Zurnal.rs: Sa golom minusa ići će Crvena zvezda u Ren na revanš, ali trener Robert Prosinečki uprkos tome veruje da nije stavljena tačka na priču o Ligi Evrope. Crveno–beli su se dostojno suprotstavili favorizovanom francuskom klubu, ali nisu imali snage da izdrže do kraja i da..

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.