Ristić svedočio u istrazi protiv političara

Izvor: Mondo, 19.Mar.2018, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ristić svedočio u istrazi protiv političara

Fudbaler Sparte iz Praga i bivši igrač Crvene zvezde Mihailo Ristić (25) svedočio je danas u istrazi koja se vodi protiv Nemanje Markovića (25), bivšeg predsednika omladine Beograda Nove stranke, zbog sumnje da je ucenjivao fudbalera.

Foto: MN Press

Ristić je ispitan u Drugom osnovnom tužilaštvu koje vodi istragu protiv Markovića zbog krivičnog dela ucena.

Fudbaler je na saslušanju potvrdio navode krivične prijave protiv Markovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Mediji su preneli da je Marković je uhapšen zbog sumnje da je ucenjivao fudbalera, tražeći od njega da mu uplati 5.000 evra da ne bi objavio njegove kompromitujuće fotografije, a nakon toga sud mu je odredio pritvor.

Kod njega su pronađeni mobilni telefon sa snimcima fudbalera, kao i kompletna prepiska.

Marković je bivši predsednik omladine Beograda Nove stranke, bio je nekoliko godina član, a na toj funkciji nesto manje od godinu dana, prenose mediji i navode da je pre tri meseca smenjen sa te funkcije i kada je napustio stranku.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.