Izvor: Piplmetar.rs, 09.Maj.2023, 20:31

Rikardo pretekao nekadašnjeg asa Zvezde na mestu najboljeg stranog strelca Superlige

Pogotkom protiv Pazara Gomeš ispisao istoriju

Foto: MN Press / Ivica Veselinov


Rikardo Gomeš nastavlja da pomera granice na terenima širom Superlige.
Nakon što je srušio rekord po broju golova jednog igrača Partizana u Superligi, zatim i Evropi, Gomeš je svoju pažnju „usmerio“ i na rekorde koje je uspostavio nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.
Najpre >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je u februaru protiv Šerifa tada 84. golom u crno-belom tresu srušio rekord Bena kao strani igrač sa najviše pogodaka u dresu nekog srpskog kluba u svim takmičenjima, a sada je marginu pomerio i u Superligi.
Partizan je sinoć savladao Novi Pazar 2:0 pred praznim tribinama stadiona u Humskoj, a Rikardo je zatresao mrežu po 66. put u domaćem šampionatu i na taj način ostavio igrača sa Komorskih ostrva ponovo iza sebe. To je ujedno njegov ukupno 90. gol u crno-beloj opremi.
Apsolutni rekord Superlige drži Milan Bojović sa ravno 100 postignutih golova.
(Telegraf.rs)


Video: Zlatan Šehović posvetio svoj prvi gol u Partizanu poginuloj deci u školi „Vladislav Ribnikar“

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.