Respekt Makabiju ali idemo na pobedu

Izvor: RTS, 27.Nov.2013, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Respekt Makabiju ali idemo na pobedu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa veoma motivisana da protiv Makabija zabeleži važnu pobedu u borbi za Top 16 fazu Evrolige i revanšira se Izraelcima za ubedljiv poraz u Tel Avivu.

Pred duel sedmog kola D grupe Evrolige trener crvno-belih košarkaša Dejan Radonjić rekao je da izuzetno respektuje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Makabi zbog svega što su uradili u prošlosti ali da će njegov tim ići na pobedu u četvrtak uveče.

"Jedina utakmica u dosadašnjem delu Evrolige gde nismo imali šanse da osvojimo bodove je taj meč u Tel Avivu, dok smo u ostalim bili konkurentni. Makabi sa velikim ambicijama učestvuje u Evroligi, a tim i iskustvo koje imaju im omogućava da igraju na takav način. Pokušaćemo da uz pomoć navijača u Pioniru dođemo do važne pobede", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u hali Pionir.

On se osvrnuo na prethodno kolo Evrolige, u kojem je španska Kaha Laboral slavila u Tel Avivu i zakomplikovala situaciju.

"Ne razmišnjamo da li će za prolaz dalje biti dovonjano četiri ili pet pobeda. Bitno je da idemo meč po meč. Ovo je utakmica sa Makabijem, želimo da odigramo dobro i pokušamo da ih savladamo. Ima još dosta utakmica do kraja. Makabi je protivnik sa velikom tradicijom i kontinuitetom u Evroligi i za nas bi pobeda nad takvim timom imala veći značaj od rezultatskog", naveo je trener crveno-belih.

Radonjić je dodao da krilni centar Ivan Radenović nije trenirao i da će tek večeras biti jasno da li će moći da igra protiv Makabija

Zvezda je u Tel Avivu u utakmici drugog kola izgubila od Makabija sa 96:82.

"Moramo da igramo bolje u fazi odbrane. Dozvolili smo im da šutevima za tri poena naprave veliku prednost. Dubinu koju daje Skorcijanidis moramo da svedemo na najmanju moguću meru. Daćemo sve od sebe da odigramo dobro i zabeležimo pobedu pred našim sjajnim navijačima", poručio je Radonjić.

Beogradski klub još jednom je apelovao na navijače da navijaju i ponašaju se fer i sportski jer u slučaju novih incidenata klub sa Malog Kalemegdana može biti drastično kažnjen.

Utakmica šestog kola D grupe Evrolige između Crvene zvezde i Makabija igra se sutra od 19 sati u hali Pionir.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Pokušaćemo da se revanširamo Makabiju

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2013

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa veoma motivisana da protiv Makabija zabeleži važnu pobedu u borbi za Top 16 fazu Evrolige i revanšira se Izraelcima za ubedljiv poraz u Tel Avivu. "Jedina utakmica u dosadašnjem delu Evrolige gde nismo imali šanse da osvojimo...

Nastavak na MozzartSport.com...

EL: Videće Makabi ko je Zvezda

Izvor: Sportal.rs, 28.Nov.2013, 09:01

Hala "Pionir" biće u četvrtak uveče mesto novog košarkaškog spektakla. Crvena zvezda Telekom će u okviru 7. kola grupe D Evrolige ugostiti izraelski Makabi i pokušati da eventualnom pobedom napravi korak napred ka prolasku u Top 16 fazu elitnog takmičenja.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.