Repeša odvodi Vilijamsa u Milano?

Izvor: B92, 07.Jul.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Repeša odvodi Vilijamsa u Milano?

Novi trener Armanija Jasmin Repeša želi da dovede prošlogodišnjeg plejmejkera Crvene zvezde Markusa Vilijamsa i Marka Arapovića iz Cedevite u Milano.

Kako prenosi košarkaški portal Sportando, nekadašnji selektor Hrvatske i trener Cedevite ima zadatak da oformi u potpunosti novu ekipu, jer je veliki broj igrača napustio tim po kraju sezone, a kvaliteti Vilijamsa, koga je trenirao u Unikahi, i Arapovića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uklapaju se u tu koncepciju.

Ekipa iz Milana poražena je u izuzetno uzbudljivom polufinalu Palakanestra od Dinama iz Sasarija tek posle sedam mečeva, a Samrdo Samjuels, Džo Regland, Danijel Heket i Šon Džejms već su napustili klub.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.