Repeša: Nismo neutralisali dubinki pas Vilijamsa

Izvor: Sportal.rs, 25.Nov.2014, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Repeša: Nismo neutralisali dubinki pas Vilijamsa

Trener Cedevite Jasmin Repeša posle poraza njegovog tima od Crvene zvezde Telekom, ocenio jeda je Markus Vilijams, inače igrač koga je trenirao u Unikahi, bio najzaslužniji za uspeh Beograđana u Sutinskim Vrelima. Nije pomoglo Cedeviti ni to što su Vilijamsa često udavajali na piku, jer je Amerikanac sjajnim asistencijama uvek pronalazio pukotine u odbrani protivnika i saigračima ostavljao lakši deo posla.

- Čestitam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Zvezdi na pobedi i svojim igračima što su se borili do kraja. Imali smo slab početak prvog i drugog poluvremena i u oba navrata sam tražio tajm-aut.  Kad postignemo ovoliko koševa, moramo dobiti utakmicu, ali nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili. Hteli smo sprečiti dubinski pas Vilijamsa po cenu da nam zabiju neke trojke, a mislim da su nam iz njegovog pasa u dubinu zabili 20 poena - rekao je Repeša, koji je dodao da je povreda razlog zbog kojeg je Ramljak izašao u drugoj deonici i više se nije vraćao u igru.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Pogledajte kako je Vilijams izludeo Repešu asistencijama /video/

Izvor: Blic, 25.Nov.2014

Trener košarkaša Cedevita Jasmin Repeša žalio je posle poraza od Crvene zvezde sa 88:87, pošto nije našao pravi recept za pleja rivala Markusa Vilijamsa, koji je zabeležio 12 asistencija uz 11 poena..."Čestitam Zvezdi na pobedi i svojim momcima na borbi do kraja. Imali smo slab početak prvog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.