Remi Zvezde u Lajkovcu, Vešović pocrveneo

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Okt.2012, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Zvezde u Lajkovcu, Vešović pocrveneo

Železničar – Crvena zvezda 1:1 (0:0)
Strelci: 0:1 – Rakić u 67, 1:1 – Jeremić u 72. minutu.
Stadion: FK „Železničar” u Lajkovcu. Gledalaca: oko 2.000. Sudija: Goran Milovanović.
ŽELEZNIČAR: Janković, Đukić, Aritonović, M. Gavrilović, A. Gavrilović, Ašković, Marković, Radivojević, I. Marković, N. Marković, Nenadović. Rezerve: >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Radinović, Simeunović, Novaković, N. Marković, Grujičić, Živković.
CRVENA ZVEZDA: Bajković, Nenadić, Spajić, Krneta, Babalj, Čikić, Vešović, Asamoa, Jakšić, Maksimović, Piščević. Rezerve: Marinković, Rakić, Karaklajić.
Fudbaleri Crvene zvezde uveličali su proslavu 85. godišnjice od osnivanja FK Železničara iz Lajkovca. Ovom prilikom crveno-beli su usled velikog broja igrača koji imaju reprezentativne obaveze, izveli kombinovan tim pojačan sa sedam omladinaca.
To je bilo dovoljno samo za remi. U prvom poluvremenu nije bilo previše uzbuđenja, i izuzev par poluprilika na obe strane, publika u Lajkovcu, nije imala mnogo toga da vidi.
U nastavku trener Katić koji je u odsustvu Aleksandra Jankovića predvodio ekipu, šansu je ukazao golmanu Marinkoviću koji je zamenio Bajkovića, Rakić je na poluvremenu ušao umesto Babalja, dok je Karaklajić zamenio Čikića.
U 67. minutu posle akcije u kojoj su učestvovali igrači iz Zvezdine omladinske škole, Beograđani stižu do vođstva. Jakšić je uputio centaršut na koji je Maksimović najbolje odreagovao, šutirao je glavom, golman domaćina kratko je odbio loptu, koju je u mrežu sproveo mladi Rakić.
Međutim, Lajkovčani su vrlo brzo uzvratili preko Jeremića koji je u 72. minutu matirao čuvara mreže crveno-belih Marinkovića i postavio ispostaviće se konačan rezultat.
Do kraja susreta mogla je Zvezda do pobede, ali je nedostajalo koncentracije u odsudnim trenucima. U samom finišu, nakon manjeg koškanja sudija je ranije u svlačionicu poslao Vešovića i igrača Železničara Nemanju Marković.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.