Remi Zvezde i Spartaka, odluka u Slovačkoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2018, 04:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Zvezde i Spartaka, odluka u Slovačkoj

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su protiv Spartaka iz Trnave 1:1 (1:1) u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu.

Pred 37.112 gledalaca na stadionu "Rajko Mitić" Zvezda je povela iz penala golom Mohameda El Fardua Bena u 23. minutu, dok je već u narednom napadu izjednačio Erik Grendel i postavio konačnih 1:1.

Crveno-beli nisu ostvarili rezultat koji su priželjkivali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posebno zbog prvog primljenog pogotka ove sezone u Evropi, pa će u Slovačkoj već od starta morati da jure gol(ove) kako bi došli pred vrata Lige šampiona.

Ekipa Vladana Milojevića imala je posed, kontrolisala dešavanja na terenu protiv defazivnog Spartaka, ali nije uspela da trijumfuje, propustivši nekoliko solidnih prilika.

Revanš u Trnavi je za sedam dana.

Milojević: Kažnjeni smo, Spartak ima prednost

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević priznao je da je Spartak iz Trnave bliži plasmanu u plej-of za Ligu šampiona posle remija u Beogradu (1:1).

"Protivnik je imao specifičan način igre, bio kompaktan, kolektivan, agresivan i sa dosta lakih faulova... Prvi deo smo proćerdali u prilagođavanju, drugi je bio bolji. Nepažnjom smo primili gol i moramo da idemo dalje, Spartak je u prednosti", rekao je Milojević na konferenciji za medije posle utakmice.

Milojević je naglasio da je Spartak atipičan tim u odnosu na srpski fudbal.

"Ne igramo sami, već koliko vam rival dozvoli. Preagresivni su, takav fudbal se ne igra u Srbiji i nisam bez razloga rekao da mogu da naprave problem. Kod vođstva smo napravili grešku, nismo smeli i verujem da bi bilo sve drugačije".

Kako je dodao, Spartak je kaznio jedinu veliku grešku njegovih igrača.

"Stalno im pričam da moraju da budu skoncentrisani, ali to je fudbal i dešava se", naveo je on.

Trener Spartaka Radoslav Latal izjavio je da je zadovoljan rezultatom.

"Svesni smo da je ovo prvi meč, znamo kvalitet Zvezde i da će biti teško u revanšu. Igrali smo na kontre, čekali prekide, izdržali smo pritisak i defanzivno bili dobri. Isto defanzivni bićemo i u Slovačkoj", poručio je Latal, dodavši da se nada da UEFA neće kazniti njegov klub zbog skandiranja slovačkih navijača "Kosovo je srce Srbije".

Revanš je za sedam dana u Trnavi.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MEČ SEZONE: Zvezdo sad se lomi, zvezdaši svi na stadion!

Izvor: Kurir, 07.Avg.2018

Prvak Srbije dočekuje Spartak iz Trnave u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona, trener Vladan Milojević tvrdi da njegov tim nije favorit.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.