Remi Zvezde i Celjea na pripremama u Turskoj

Izvor: RTS, 02.Feb.2020, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Zvezde i Celjea na pripremama u Turskoj

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su protiv slovenačkog Celja 1:1 (0:0) u četvrtoj utakmici na pripremama u Turskoj.
Crveno-beli su bili bolja ekipa veći deo utakmice, ali uprkos šansama i polu-šansama, dugo nisu uspeli da postignu gol.

Zvezda je povela golom Željka Gavrića u 84. minutu, ali je ta prednost potrajala samo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedan minut, pošto je ubrzo Ivan Božić doneo protivničkoj ekipi gol i postavio konačan rezultat.
Bio je to drugi remi ekipe Dejana Stankovića ove zime, nakon Vardara, uz pobede protiv kiparskog Arisa, poljske Arke i bugarskog Ludogoreca.
Utakmicu je uživo sa tribina posmatrao Željko Buvač, dugogodišnji saradnik čuvenog nemačkog trenera Jirgena Klopa, a odnedavno sportski direktor Dinama iz Moskve. 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Javor protiv Gorice, Radnik na Korejce

Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2020, 10:45

Nakon Spartaka i Vojvodine na teren će fudbaleri Javora. Tim iz Ivanjice nastavlja sa pripremnim utakmicama. Nakon trijumfa i poraza u prve dve utakmice na pripremama u Umagu, Javor je pre nekoliko dana zabeležio i prvi remi. Protivnik je bio slovenački Bravo, a konačan rezultat 2:2. Stručni štab...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.