Rekoste da nema prepreka oko Ibanjeza?

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2015, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekoste da nema prepreka oko Ibanjeza?

Šta se desilo sa fudbalerom koji je bio nadomak Zvezde?

"Pribavljena je kompletna papirologija i nema više razloga da ne formalizujemo posao", potvrdio je juče sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević.

Španska serija se nastavila danas.

Luis Ibanjez je danas trebalo da potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom, ali se to ponovo odložilo pošto on nije došao u Beograd na potpis ugovora. Argentinac je ostao u Zagrebu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Oglasio se i Zvezdan Terzić, prvi čovek Crvene zvezde.

"Radi se na njegovom dovođenju.", reče Zvezdan Terzić danas.

Sve ovo samo stvara još veću sumnju da će se transfer realizovati, moguće je i da se čeka četvrtak i meč Crvene zvezde sa Kairatom u Kazahstanu kako bi se donela konačna odluka. Naravno, sa strane Ibanjeza.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj najveće transfer sapunice: Ibanjez potpisao višegodišnji ugovor sa Zvezdom

Izvor: Blic, 07.Jul.2015, 12:40

Posle nekoliko odlaganja promocije novog fudbalera Crvene zvezde Luisa Ibanjeza, Argentinac je u utorak potpisao trogodišnji ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana...Argentinac je pre nedelju dana boravio u Beogradu, ali se vratio u Zagreb bez potpisanog ugovora...Zvezda je u tom periodu osigurala bankarske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.