Rebić i Štimac: Biće vrelo u Pioniru

Izvor: B92, 27.Nov.2015, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebić i Štimac: Biće vrelo u Pioniru

Plejmejker Crvene zvezde Nikola Rebić kaže pred meč sa Real Madridom u sedmom kolu Evrolige da se njegov tim neće unapred predati.

“Dočekujemo velikana evropske košarke – biće malo drugačije u odnosu na prethodne utakmice jer igramo u Pioniru. Imamo isti skor, što je malo čudno. Ne treba pretiti Realu, ali probaćemo da iskoristimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svaku šansu koja nam se ukaže“, rekao je Rebić.

“Ne sumnjam da ćemo imat ogromnu podršku publike, drugačija je ovde atmosfera nego u Areni. Mislim da je Real za sve nas dodatni motiv, znamo kako je bilo u Pioniru na nekoliko mečeva prošle godine, i sa nestrpljenjem čekamo meč“, dodao je 20-godišnji plej.

I centar Vladimir Štimac saglasan je u tome da će u Pionitu biti izuzetan ambijent.

“Dolazi nam prvak Evrope, najbolja ekipa u Evropi i taj rezultat nije realan, to što imaju samo dve pobede do sada. Biće teška utakmica, ali borićemo se i daćemo sve od sebe – sigurno nećemo da se predajemo samo zato što je došao Real.Biće vrelija atmosfera, tribine su malo drugačije, skučeno je – očekujemo super atmosferu i veliku podršku“, kaže Štimac.

Utakmica Crvena zvezda – Real igra se od 20 časova, a obe ekipe do sada imaju skor od dve pobede i četiri poraza.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠTIMAC I REBIĆ: Nećemo da pretimo Realu, ali biće pakleno u Pioniru

Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2015

Košarkaši Crvene zvezde večeras će od 20.00 sati u hali Pionir ugostiti Real Madrid u okviru 7. kola Evrolige.. . Oba tima u ovaj megan ulaze sa indetičnim skorom od 2-4, a igrači crveno-belih svesni su težine ispita koji ih očekuje.. – Dočekujemo velikana evropske košarke. Biće malo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.