Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2021, 23:42

Realov skalp kao poklon za Lazićev 600. meč

Kakav jubilej kapitena Crvene zvezde

Ono što je Crvena zvezda pokazala večeras u Madridu ni po čemu ne može da se meri s igrom prikazanom u Fonteti prošlog petka. Zvezda je poput "Doktor Džekila i Mister Hajda" pokazala svoje drugo lice i u svim aspektima nadigrala Real za sedmu pobedu u Evroligi.

Možda to neće priznati javno, ali verovatno su crveno-beli imali dodatni motiv da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odigraju reprezentativnu utakmicu i bar na jedan način pruže svom kapitenu Branku Laziću razlog da pamti gostovanje u Madridu. Ovako je pobeda i glava Kralja na tanjiru došla kao najlepši poklon za najdugovečnijeg igrača Crvene zvezde koji je baš u Vizink Centru odigrao svoj 600. meč u dresu kluba s Malog Kalemegdana!

Jubilej kakvim retko ko može da se pohvali. Ne samo u Crvenoj zvezdi, već i u regionu, pa i šire. Jer, malo ko ostaje toliko dugo u jednom klubu da bi mogao da skupi toliki broj utakmica.

Branko Lazić je u svom 600. meču za Zvezdu skupio skoro 19 minuta i za to vreme ubacio sedam poena, uz po jednu asistenciju i ukradenu loptu. Nažalost, nevoljno je bio učesnik onog nezgodnog pada Rudija Fernandeza pred sam kraj utakmice, zbog čega je svetski šampion sa Španijom morao ne samo ranije van terena, već i u svlačionicu. Ali, jasno se na snimku videlo da Lazić nije imao apsolutno nikakvu nameru da povredi Rudija, uprkos tome što je sudijska trojka donela odluku da ipak svira nesportski faul...

Lazić će svakako ovo veče pamtiti po velikoj pobedi!

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.