Real Madrid želi štopera Zvezde

Izvor: B92, 25.Sep.2021, 10:22

Real Madrid želi štopera Zvezde

Fudbalski klub Real Madrid navodno je zainteresovan za dovođenje mladog igrača Crvene zvezde Stefana Lekovića.

Kako prenosi "Sportski žurnal", španski tim će zvaničnu ponudu poslati kada štoper postane punoletan, a to će se dogoditi 9. januara naredne godine.

Leković predvodi omladince crveno-belih i u Ligi šampiona, a naredni rival biće irski Sent Patrik.

Stefan je nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenirao i sa seniorskim timom Zvezde, a odigrao je i prijateljsku utakmicu protiv OFK Beograda.

Leković ima profesionalni ugovor sa Zvezdom, a kako se, za sada, navodi, čelnici kluba iz Ljutice Bogdana nemaju nameru da ga prodaju.

Pored njegovog, često se spominje i ime Andreja Đurića, defanzivca, koji trenutno brani boje filijale, Grafičara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

REAL MADRID ŽELI ZVEZDINOG ŠTOPERA: Klub ne želi da ga proda!

Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2021

Fudbalski klub Real Madrid navodno je zainteresovan za dovođenje mladog igrača Crvene zvezde Stefana Lekovića. Kako prenosi „Sportski žurnal“, španski tim će zvaničnu ponudu poslati kada štoper postane punoletan, a to će se dogoditi 9. januara naredne godine. Leković predvodi omladince...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.