Real Madrid - da se smrzneš!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2015, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real Madrid - da se smrzneš!

Real Madrid je klub sa najvećom istorijom u Evropi, ogromnim budžetom, pa i ne čudi što uvek puca na najviši plasman. Roster je više nego respektabilan, pa će Rodrigez i društvo u srpsku prestonicu stići kao veliki favoriti na otvaranju Top 16 faze.

Tim Dejana Radonjića krasi glad za pobedom, koji beskompromisno uliva i 20.000 "delija" u "Komabnk areni". Imaju crveno-beli i MVP prvog dela takmičenja, Bobija Marjanovića, i neverovatnog organizatora igre Markusa Vilijamsa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nepredvidive Blažiča i Dženkinsa... Međutim, sa druge strane su Rudi Fernandez, Serhio Rodrigez i Ljulj, Andres Noćioni, Janis Borusis...

Da se zaledi krv u žilama...

Tim Pabla Lasa je drugi najefikasniji u elitnom evropskom takmičenju sa 87.3 poena po utakmici. Kod kuće su takođe drugi sa 94, dok na gostovanjima pružaju nešto slabije poenterske učinke (80.1). Čak osam igrača postiže 8-11 poena po meču i to je dovoljan pokazatelj da u timu nema klasičnog vođe, već da se radi o čvrstoj celini sklopljenoj od neverovatnih pojedinaca.

Odbrana "kraljevskog kluba" je činjenično najslabija tačka. Po meču prime 77.8 poena, a dva poraza koja su pretrpeli u Evroligi dogodila su se onda kada nisu postigli više od 75 poena. To jasno govori da se radi o čistoj napadačkoj ekipi, koja igra brzu košarku, sa dosta trčanja, što bi moglo da predstavlja problem Crvenoj zvezdi, koja svojom taktikom primorava protivnika na tako nešto.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.