Povratak u Budućnost

Izvor: Glas javnosti, 11.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak u Budućnost

Igor Burzanović, razočaran je napustio Crvenu zvezdu, posle dve godine provedene na “Marakani”. Vezni fudbaler se vratio u Podgoricu, gde bi trebalo da zaigra za svoj matični klub Budućnost, ukoliko ne prihvati ponudu nekih od klubova iz Ukrajine, Rusije, Kine i Južne Koreje.

Crnogorac je postigao načelan dogovor s upravom Crvene zvezde i Budućnosti da narednih šest meseci provede ponovo na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << pod Goricom. Igor Burzanović (23) nije se naigrao na “Marakani” iako je sve moglo da bude drugačije da je na početku revanš utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona pogodio mrežu Glazgov Rendžersa.

KAPARISAO DESETKU

Igor Burzanović ističe da se u Budućnost vratio iz ljubavi prema klubu i rodnoj Podgorici.

- Mene novac u ovom trenutku ne interesuje. Budućnost je moj klub, ovde mi je porodica, rođaci i prijatelji. Želim da ovih pola godine uživam u fudbalu i dobro se spremim za odlazak u inostranstvo - rekao je Igor Burzanović, kome je trener “đetića” Miodrag Ješić već kaparisao “desetku”.

Brate dobar si ti igrac,al sto volis da popijes cudo jedno.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.