Razlaz Zvezde i Zirojevića

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Nov.2011, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razlaz Zvezde i Zirojevića

Crvena zvezda će u jeku sezone ostati bez kondicionog trenera, jer je na pomolu razlaz sa Srđanom Zirojevićem! Mladi stručnjak za pripremu igrača, koji je prošle zime došao iz Rada, proteklih nekoliko dana našao se na udaru.
Zirojeviću se stavljaju na teret povrede Darka Lazovića i Brazilca Kadua. Zameraju se i česta odsustva zbog seminara, a kap je prelila čašu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kad je nedavno istupio u javnosti i pokušao da se odbrani od optužbi.
Kondicioni trener crveno-belih posle meča sa OFK Beogradom naišao je u svlačionici na oštre komentare sportskog direktora Ivana Adžića, preko kojih posle žučne rasprave nije želeo da pređe. Iako ga je šef struke Robert Prosinečki branio proteklih dana i pokušao da zadrži u štabu, odlazak Zirojevića je neminovan, pa se očekuje da dođe do sporazumnog raskida ugovora.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.