Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2020, 09:33

Rat večitih za Borisa Radunovića

Sportski žurnal piše da su i crveno i crno-beli pikirali golmana Atalante na pozajmici u Veroni

Vladimir Stojković godinama nedodirljiv u Humskoj, Milan Borjan nesporan među stativama Crvene zvezde. Međutim, i jedan i drugi u već poznim igračkim godinama, pa na Topčiderskom brdu polako razmišljaju i o naslednicima. I kako piše Sportski žurnal, i Crvena zvezda i Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pikirali su istog golmana: Borisa Radunovića, koji je briljirao na prošlogodišnjem Evropskom U21 prvenstvu u Italiji kada je podsetio domaću javnost koliko je u stvari kvalitetan.

Radunović istina nikako da dobije šansu u Atalanti, koja ga je povukla iz Rada još 2015. godine, ali potom zbog žestoke konkurencije slala na pozajmice u Avelino, Salernitanu, Kremoneze i Veronu u kojoj još nije stigao da debituje.

Međutim, možda bi sada sasvim neočekivano mogao da se iz Italije vrati u srpski fudbal, jer kako piše Žurnal večiti ne bi pravili probleme ni Stojkoviću ni Borjanu ako bi na njihove adrese stigle unosne ponude iz Azije. Nije tajna da ih je bilo u prošlosti, mada je Borjan prošle godine potpisao novi ugovor koji ga za Zvezdu veže sve do 2023. Opet, jeste mnogo dao klubu i ako bi želeo da ode Zvezda bi mu verovatno izašla u susret. Nerado doduše, jer je Borjan uz Milana Rodića igrač koji je bio najkonstantniji u ovih nekoliko sezona Zvezdinog uspona.

S druge strane, tu je i "krštenica". Stojkoviću je već 36 godina. Borjanu 32 i pred njim je sigurno još bar nekoliko sezona na vrhunskom nivou. Radunović bi pak bio zalog za budućnost. Kako mu ugovor sa Atalantom ističe tek 2022, ovog bi leta mogao da stigne samo na pozajmicu sa pravom otkupa.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.