Raskol u Pari Sen Žermenu u režiji Mbapea i Nejmara?!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskol u Pari Sen Žermenu u režiji Mbapea i Nejmara?!

Francuski mediji uveliko pišu o dešavanjima u Pari Sen Žermenu koji nisu baš u najlepšem svetlu.

PSŽ igra fantastično ove sezone.

Ako izuzmemo poraz od sjajnog Liverpula na "Enfildu", PSŽ gazi svoje protivnike, poslednji koji su stradali su Crvena zvezda i Lion, 6:1 i 5:0.

I gle čuda, baš nakon tih mečeva francuski mediji pišu o raskolu u Pari Sen Žermenu, o neslaganjima Nejmara i Mbapea sa Edinsonom Kavanijem.

Poznato je da PSŽ >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije klub koji ima ogroman broj navijača i nije baš miljenik medija u Francuskoj, osnovan je 1970. godine, a o tome šta misle Parižani o tom klubu smo vam pisali OVDE.

Da li mediji sada prave probleme Tuhelu i Pari Sen Žermenu?



Uglavnom, izračunali su da 25% Nejmarovih pasova ide ka Mbapeu, a 0,5% pasova ide ka Kavaniju, da 31% pasova Mbapea ide ka Nejmaru, a 5% ka Kavaniju. Nije to sve, "Lekip" piše danas da Mbape i Nejmar žele da igraju zajedno u napadu Pari Sen Žermena, bez Kavanija koga smatraju tehnički loše obučenim. Pomenuti medij piše da je svlačionica na strani Mbapea i Nejmara i da želi odlazak Urugvajca, te da je upravo Kavani prvi na listi za odlazak.


Istina ili ne, uverićemo se uskoro...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.