Raosavljević: Plavšić stiže sledeće nedelje, čekamo dobre ponude za neke igrače

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raosavljević: Plavšić stiže sledeće nedelje, čekamo dobre ponude za neke igrače

Znamo samo da Dušan Anđelković sigurno ne ide iz Crvene zvezde

Idan Vered, Ugo Vijeira, Bruno Oliveira de Matos, Luis Ibanjez i za predviđeni kraj - Srđan Plavšić. Hitronogo krilo subotičkog Spartaka bi naime trebalo da bude poslednje pojačanje Crvene zvezde pred početak nove sezone u Superligi.

"Sa njim i njegovim klubom, subotičkim Spartakom, pregovaramo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << već neko vreme i to bi trebalo da realizujemo sledeće nedelje", optimista je sportski direktor Zvezde Blaža Raosavljević kada je u pitanju dolazak 19-godišnjeg fudbalera.

Optimista je i kada kaže da će crveno-beli ovog leta, za razliku od nekih ranijih prelaznih rokova, uspeti i da prodajama igrača popune osiromašeni klupski budžet. Istina, ne ide u detalje.

"Što se tiče odlazaka čekamo dobre ponude za neke igrače, ali ne bih sada da otkrivam koji su igrači ni koji su klubovi u pitanju".

Samo je kratko rekao da dolazak Luisa Ibanjeza ne znači i odlazak Dušana Anđelkovića. Za imena igrača čije je vreme na "Marakani" iscurelo moraćemo da sačekamo, ali se izvesnim čini da će Vukan Savićević povući nogu.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.