Ranjen navijač Zvezde, privedeno nekoliko osoba

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Okt.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen navijač Zvezde, privedeno nekoliko osoba

Navijač Fudbalskog kluba Crvena zvezde M. N. (24) iz Valjeva ranjen je u srijedu u Beogradu. Na njega je, kako "Novosti" saznaju, iz pištolja pucao maloljetni navijač Partizana, koji je poslije incidenta pobjegao. Obračun se dogodio kada su se oko 15.40 sukobile "delije" i "grobari" na uglu Ulice Ljutice Bogdana i Autokomande. Okršaju je prethodio prvo verbalni, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << i fizički sukob dveju grupa navijača. Pristalice crveno-bijelih, kako su ispričali očevici, vraćale su sa Vračara gdje je odigrana utakmica Kupa Srbije između Rada i Crvene zvezde, a simpatizeri crno-bijelih uputili su se na stadion Partizana gdje se igrao meč Partizan - OFK Beograd. Očevici govore da na Autokomandi u trenutku incidenta nije bilo policije. Ranjeni navijač nije životno ugrožen, a metak ga je pogodio u lijevu nadlakticu. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, policija je u obližnjem kontejneru pronašla oružje iz kog je pucano. Policija je privela nekoliko učesnika tuče. U toku je istraga ko je od njih eventualno potegao oružje. Pištolj je dat na vještačenje, a inspektori će pokušati da pronađu i "skinu" DNK tragove koji će pomoći u rasvjetljavanju slučaja. (BLLIVE)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Navijač Zvezde ipak samo povređen, privedeno nekoliko osoba

Izvor: Večernje novosti, 29.Okt.2014

NAVIJAČ Fudbalskog kluba Crvena zvezda M. N. (21) iz Valjeva lakše je povređen u sredu u Beogradu. Kako „Novosti“ saznaju, mladi Valjevac povređen je u tuči desetak osoba. Obračun se dogodio kada su se oko 15.40 sukobile „delije“ i „grobari“ na uglu Ulice Ljutice Bogdana i Autokomande.Okršaju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.