Rambo počeo trenersku karijeru u Brazilu

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Dec.2013, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rambo počeo trenersku karijeru u Brazilu

Dejan Rambo Petković odlučio je da se oproba u trenerskim vodama.

Petković (41) je imenovan za trenera mlade ekipe Atletiko Paranensea, a ujedno će biti i trener omladinske škole. Nekadašnjem igraču Crvene zvezde i Reala to će biti prvi trenerski posao.
Na sajtu Atletiko Paranensea stoji da će najbolji stranac u istoriji brazilskog fudbala voditi ekipu igrača mlađih od 23 godine.
Petković je izuzetno poštovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u Brazilu gde je proveo najveći deo igračke karijere. Igrao je za Vitoriju, Flamengo, Vasko da Gamu, Fluminense, Gojas, Santos i Atletiko Mineiro, a karijeru je okončao 2011. godine.
Petković je na poziciji trenera mlade ekipe nasledio Artura Berndesa koji je doveo ekipu do finala prvenstva Paranense, ali je očajno igrala u šampionatu Brazila u tom uzrastu.
Kako stoji na sajtu kluba, jedan od Petkovićevih zadataka biće i da nađe što više mladih igrača koji bi za godinu ili dve mogli da budu nosioci igre prvog tima.
Petković će na klupi debitovati 19. januara u meču protiv Prudentopolisa, u lokalnom prvenstvu Paranense.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejan Rambo Petković preuzeo omladince Atletiko Paranaensea!

Izvor: Kurir, 27.Dec.2013

Srbin će u brazilskom klubu voditi ekipu igrača mlađih od 23 godine..PARANA - Bivši srpski fudbaler Dejan Rambo Petković imenovan je za trenera mlade ekipe Atletiko Paranaensea, a ujedno će biti i trener omladinske škole...On će u ovom klubu voditi ekipu igrača mlađih od 23 godine. Srbin je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.