Rambo i Dinjo u Beogradu?

Izvor: RTS, 09.Mar.2011, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rambo i Dinjo u Beogradu?

Beogradska Marakana uskoro bi mogla da podseti na onu brazilsku, jer bi se na terenu stadiona našla dva fudbalska čarobnjaka, Dejan Petković i Ronaldinjo. Kako piše "Kurir", popularni Rambo je izrazio želju da karijeru završi na prijateljskom meču između Zvezde i Flamenga, koji bi se odigrao u srpskoj prestonici.

Ronaldinjo na Marakani i to ne na onoj brazilskoj već našoj, beogradskoj. Možda zvuči neverovatno, ali šanse postoje.

Kako piše Kurir, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fudbaler Flamenga, Dejan-Rambo Petković, oproštajnu utakmicu mogao bi da odigra u Beogradu protiv Crvene zvezde. Imajući u vidu da je letos u Flamengo stigao Ronaldinjo, jasno je da bi uz Ramba, u srpsku prestonicu stigao i magični Brazilac.

Kako piše ovaj list, sportski direktor Crvene zvezde, Ivan Adžić, o mogućnosti odigravanja ovog meča, već je pričao sa Petkovićem i konstatovano je da je dolazak Flamenga u Beograd realnija opcija od odlaska Zvezde u Brazil.

"Rambo je već zvao Zvezdu i rekao nam o čemu se radi. Nama je velika čast što ćemo odigrati utakmicu s Flamengom, ali još nije sigurno da li će meč biti organizovan u Beogradu ili u Rio de Žaneiru... Naša i Rambova želja je da se on od fudbala oprosti u Srbiji. Mi smo spremni da organizujemo utakmicu s Flamengom i napravimo veliki spektakl na Marakani", rekao je Adžić za Kurir.

Ukoliko utakmica bude ugovorena, Rambo bi odigrao po jedno poluvreme za obe ekipe. U prilog ovom meču ide i sjajna saradnja dva kluba, uspostavljena letos, kada je u redove "crveno-belih" došao igrač Flamenga, Kristijan Borha.

Konačna odluka, ipak, biće na predsednicima dva kluba, Vladanu Lukiću i Patrisiju Amorimu, a termin za odigravanje meča tražio bi se na leto ili na kraju godine.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.