Raka Đurović za Maxbetsport: Ovo nije odluka sudije Stojiljkovića, pritisak je strašan

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raka Đurović za Maxbetsport: Ovo nije odluka sudije Stojiljkovića, pritisak je strašan

Nova bura u srpskom fudbalu. Poklonjeni jedanaesterac za crveno-bele u finišu susreta protiv Inđije kod rezultata 0:1, “pogurao” je četu Vladana Milojevića do nezaslužene pobede u osmom kolu domaćeg prvenstva. Crvena zvezda je ostala stopostotna u Superligi Srbije, ali senka na tri boda ostaje.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 0-3 gola na meču Bajern – Crvena zvezda je 2.05.
Nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sudija Radivoje Raka Đurović za Maxbetsport je prokomentrisao dešavanja na našem najvećem stadionu i deljenje pravde Igora Stojiljkovića.
Kod prvog dosuđenog penala, nema govora o najstrožoj kazni, to je evidentno. Odbrambeni fudbaler Inđije je pola koraka, a možda i ceo bio van šesneasterca. Poznajem ovog sudiju, Igora Stojiljkovića, znam da je odvažan, ali ova odluka… Sudije su pod strašnim pritiskom u Srbiji. Siguran sam da ova odluka nije bila njegova – rekao je Đurović.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Opravdanje za Stojiljkovića bi moglo da bude da nije dobro bio postavljen, da je zaklonjen od fudbalera oba tima.
Igrač Zvezde Vukanović se po inerciji bacio u kazneni prostor. Arbitar je doneo odluku u deliću sekunde, nije hteo da rizikuje, pokazao je na belu tačku.
Kod drugog penala nije bilo dileme.
Neodgovorno ponašanje golmana Prekovića. Ne znam šta je hteo da uradi. Dobro je branio do tada, ali… Bio je dekocentrisan, drugi jedanaesterac je čist kao suza.
Sudiju Stojiljkovića čeka sigurna kazna.
Na sudijskoj organizaciji je da proceni da li je bila fudbalska greška ili namera. Ponavljam, na sudije se vrši neverovatan pritisak. Ako želimo napred ovakve stvari ne smeju da nas se događaju. 
U trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv danskog Kopenhagena, Zvezda je imala loše suđenje u oba meča, pogotovo kod procena oko jedanaesteraca.
Evidentno je da su crveno-beli tada bili oštećeni, ali kako Zvezdi sude u Evropi, tako u Srbiji sude njihovim rivalima – zaključio je Đurović.

Pogledajte šta je sudija Stojiljković okarakterisao kao penal za Zvezdu!


The post Raka Đurović za Maxbetsport: Ovo nije odluka sudije Stojiljkovića, pritisak je strašan appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.